X
Aradığın kriterlere uygun ürün bulunamadı.
Aradığın kriterlere uygun ürün bulunamadı.
İlgili Kategoriler
İlgili Markalar

Puma MB.01: O Bu Dünyadan Değil!


İlk yılından NBA’in altını üstünü getiren Lamelo Ball, neredeyse şimdiden süper star seviyesine ulaşmış durumda. Onun sahada sınırları yok. Yapamayacağı hiç bir şey yok. Puma markası da bu benzersiz yetenek için kolları sıvadı ve geçtiğimiz günlerde Lamelo’nun ilk imza ayakkabısı olan Puma MB.01’i tanıttı.

Biz de basketbolun bu yeni cevheri için oldukça heyecanlanırken Lamelo’nun küçük yaşlarda yakaladığı ünü, eşsiz yeteneğini ve tabii ki Puma markası ile olan işbirliğinden bahsedeceğiz. Evet, O kesinlikle bu dünyadan değil!


Sneaks Up


Ünlü Çocuk Yıldız Melo!

 22 Ağustos 2001’de California, Chino Hills’te dünyaya gelen LaMelo gerçek bir Los Angeles’lı. Tüm Amerika halkının kişiliğinden dolayı pek haz etmediği babası Lavar Ball’un en küçük erkek çocuğu olan Melo, abisi Lonzo ve LiAngelo ile beraber 3 kardeşler. Bu arada Ball ailesi tam anlamıyla bir sporcu. LaVar Ball profesyonel bir basketbolcu ve amerikan futbolcusuydu. Anne Ball bir ortaokulda Spor direktörü olurken, büyük abi Lonzo su anda NBA takımlarından Chicago Bulls, ortanca kardeş LiAngelo ise Charlotte Hornets’in pilot takımı olan NBA’in G-League ekiplerinden Greensboro Swarm’da oynuyor.


LaMelo daha NBA’ye ayak basmadan ünlü biriydi. Benzersiz fiziği daha o ortaokuldayken rakiplerine karşı ezici bir üstün sağlıyordu. Lisede bol bol 90-80 sayı attığını duymuşunuzdur. Tabii ki çocukları için çok iyi bir mentor ancak skandal bir medya insanı olan LaVar Ball’un reklamları ile basketbol ile ilgilenen bir kişinin LaMelo’yu bilmemesi imkansız hale geliyordu. Daha lisede 16-17 yaşındayken 2 milyon İnstagram takipçisine sahip olan genç yıldız, erken ün ve medyada toksit bir baba profil ile büyüdü. Kamuoyunun beklentisi, Melo’nun balon olacağı yönünde olsa da bambaşka bir şey ile karşı karşıya olduğumuzun farkında olanlar mutlaka vardır.

Ve Melo 2020 yılında Charlotte Hornets tarafından 1. Tur 3. Sıradan Draft edildi. Tüm basketbol severlerin merak ettiği LaMelo, ilk görücüye çıktığında şüpheler git gide artarken, dağınık oyun stiliyle tam anlamıyla çaylak duvarına çaptı. İlk 1 ayında NBA adaptasyonunda zorluk yaşayan genç oyuncu, sonrasında alıştı ve NBA geleceğinin mirasını resmen gözler önüne serdi. Stephen Curry akıcılığı, LeBron James vizyonu ve kendine has spekteküler oyun tarzıyla izleyenleri kısa sürede etkilemeyi başardı. Sezonu 15.7 sayı, 6.1 asist, 5.9 ribaund ve 1.6 top çalma ortalamalarıyla bitiren Ball, Yılın çaylağı ödülünün sahibi olarak birkaç yıl sonrasında NBA’in altını üstüne getireceğinin mesajını veriyordu. 


Puma Basketbol için Milat

Yeni Puma MB.01, 2018'de basketbol kategorisini yeniden piyasaya sürmesinden bu yana PUMA Hoops'un ilk özel tasarım ayakkabısı. MB.01, PUMA'nin basketbol efsaneleri Walt "Clyde" Frazier ve Ralph Sampson'ın adını taşıyan ikonik basketbol ayakkabıları serisine katılıyor.


Sneaks Up


PUMA Global Marka ve Pazarlama Direktörü Adam Petrick, “Basketbol kategorisine yeniden girdikten sadece üç yıl sonra MB.01'i ilk PUMA Hoops özel tasarım ayakkabımız olarak tanıtmaktan gurur duyuyoruz.” derken sözlerine “LaMelo ve MB.01, PUMA Hoops'un ne anlattığını gerçekten somutlaştırıyor, sporu kültürle birleştirirken aynı zamanda cesur, parlak ve yıkıcı tasarımlarla markayı ileriye taşıyor. Bu, gelecek birçok heyecan verici projenin sadece başlangıcı.”diye devam etti.

Puma LaMelo MB.01 | Ayakkabının Özellikleri


Sneaks Up


OYUNU TUTMAK

Biliyorsunuz ki LaMelo’nun draft olduğu NBA takımı Charlotte Hornets. Puma Hoops ta Melo’nun kariyerine başladığı takımın şehir temalı ismini ayakkabının rengine yansıttı. Buzz City MB.01, Melo’nun takımı Hornets’i silueti ile kutluyor.




Sneaks Up


UZAY ZAMANINDA YASTIKLAMA
LaMelo, NBA’in sıra dışı ve beklenmedik oyuncusu. Ne zaman patlayıp, yavaşlayacağı belli olmuyor. Genç yıldızın oyun tarzını kolaylaştıran Nitro Köpük orta taban, üstün tepki verme kabiliyeti ve rahatlık sunuyor.


Sneaks Up


GALAKTİK TUTUŞ
LaMelo’nun beklenmedik ve ani yön değiştirmeleri, açık alanda durdurulamaz olmasını sağlar. Tabanda bulunan kaymaz kauçuk noktaları ve bileşenleri ile LaMelo gibi jumper ve çok yönlü oyun kurucular için değişilmez konumda.


Sneaks Up


KOZMİK UYUM
Nefes alabilen Monomesh ile yapılan yıkıcı üst yapı, destekleyici ancak ultra hafif bir his olanağı sunarak uzun süreli performanslarda size benzersiz bir uyum zemini hazırlar.