X
Aradığın kriterlere uygun ürün bulunamadı.
Aradığın kriterlere uygun ürün bulunamadı.
İlgili Kategoriler
İlgili Markalar

Champion Eco Future Hakkında


Champion’ın ilk sürdürülebilir işi olan Eco Future koleksiyonu, markanın sürdürülebilirliğe giden yolunda dünyayı daha konforlu, daha yaşanabilir ve birleştirici bir yer haline getirmeyi amaçlıyor. Herkesin yuva dediği gezegeni korumak ve farkındalık artırmak adına harekete geçerek birbirinden şık ve çevreye duyarlı modelleri sizlerle buluşturuyor.

Aynı zamanda şimdiye kadar Champion markasının en sürdürülebilir koleksiyonu olan ECO FUTURE koleksiyonu altında bir projeye imza Treedom şirketi, Champion adına 5. Ormanını dikmektedir. Treedom ile ortaklığı 2020 yılında başlayan Champion’ın bugün itibariyle 4500’den fazla dikili ağacı bulunuyor.


Sneaks Up
  



TAMAMEN ORGANİK

Her kaynağın hayatımız, dünyamız ve geleceğimiz için ne kadar değerli olduğu ortada. Yaptığımız her şeyin çevreye ve geleceğimiz üzerinde büyük bir etkisi var. Bu nedenle insanların bu durumdan kendini sorumlu hissetmeli ve çevreye zararlı olmayan ürünler yaratmak için kendini zorlamalı. Sürdürülebilir modelleri üretmeye herkesi teşvik etmeli.

Son zamanlarda oldukça sevilen bir motto haline gelen küçük değişiklikler en büyük etkiyi yaratabilir sözü çok klişe olsa da en güzel şeylerin olmasını sağlayan zaten basit şeyler değil midir? Bu nedenle Champion markası, Eco Future koleksiyonu ile sertifikalı organik pamuktan ve geri dönüştürülmüş polyesterden üretilen bir çok model tasarladı.

Sneaks Up
Sneaks Up


DEĞİŞİMİN BİR PARÇASI OL!

Her şeyin ayrıntılarda gizlendiğini savunan Champion, bu nedenle logosunu ve imzası olan ‘C’ simgesini geri dönüştürülmüş polyester iplikle işlerken aynı zamanda etiketlerini de yine aynı kumaştan tasarladı. Duyarlılıkta özgün olmayı hedeflerken aynı zamanda iddialı ve şık parçalara imza atıyor.

 

Sneaks Up

Biz de Sneaks Up olarak Champion’ın çevre duyarlılığına bu bakış açısıyla yaklaşımını takdir ederken kendi sürdürülebilir sayfamızda koleksiyonlarına özel olarak yer verdik. İsterseniz linke tıklayarak sayfaya ulaşabilirsin.


CHAMPION ECO FUTURE SEÇİMLERİ