X
Aradığın kriterlere uygun ürün bulunamadı.
Aradığın kriterlere uygun ürün bulunamadı.
İlgili Kategoriler
İlgili Markalar

PUMA x FENTY | Rihanna'dan Avanti Yorumu

Bad Girl Riri lakaplı Küresel ikon Rihanna ve PUMA markası, en yeni koleksiyonlarını duyurdu. Rihanna’nın kozmetik şirketi olan FENTY ile uzun yıllardır dayanan ortaklık ile hatırlayacağınız iş birliği yine geri dönüyor. PUMA X FENTY birlikteliğinin geri dönüşü, PUMA'nın spordaki köklü mazisini Rihanna'nın müzik, kültür ve moda alanındaki ikonik duruşuyla bir araya getiriyor.

Bu çekici ortaklığın ilk sneaker serisi olan PUMA x FENTY koleksiyonu, King futbol ayakkabısının benzersiz deri tasarımını klasik koşu ayakkabısı olan Easy Rider'ın dış tabanıyla harmanlayan alışılmışın dışında bir kreasyona sahip.

Rihanna’nın Futbol Aşkı ve Avanti


Rihanna'nın futbol sevgisi ve sporun küresel anlamdaki büyük etkisi bu serinin başlamasında büyük bir etken oldu. Rihanna'nın bu klasik tarzı benimsemesi, PUMA ile spor modası işbirliklerinde yeni bir çağın yolunu açtığı kesin.

Sneaks Up

Bunun dışında hem Rihanna hem de PUMA markası için bu koleksiyonun her gender’a uygun seçilmesi büyük önem taşıyor; yetişkinlere olduğu kadar kesinlikle çocuklar için de oldukça cool bir kreasyon. Bugüne kadar hep efsanelerin giydiği ve şimdi bizzat Rihanna'nın ilgilendiği Avanti modeli, hem yetişkinler hem de çocuklar için unisex ayakkabı olarak da satışa sunuluyor.

Puma King’in Doğuşu ve Avanti’ye Evrimi


1968'de Eusebio, Pelé ve Maradona gibi tarihin en büyük futbol ikonları tarafından giyilen orijinal PUMA King futbol ayakkabısı doğdu. 1978'de PUMA miele, sonunda PUMA Easy Rider'a dönüşecek olan yeni bir koşu ayakkabısı serisini başlatırken 1998 yılında Jil Sander ve PUMA, bu iki stili Jil Sander King ile harmanlayan ilk moda işbirliğini başlattı. Bu ayakkabı, daha sonra ise 2001 yılında PUMA tarafından kurulan Avanti’nin tasarımında ilham kaynağı oldu. Şimdi 2023'te ise Bad Girl Riri, ayakkabının deri detaylarından dış tabanın sakızı yapısına kadar kendi kişisel tasarım dilini ve yaratıcı dokunuşlarla onu çok daha ön plana çıkarıyor. Aslında bu tam anlamıyla zamanda yolculuk misali klasik PUMA stilinin kendine has bir dönüş hikayesi.

Rihanna bu tarihi dönüşüm ile ilgili şu yorumlarda bulunurken; “Arşivlerden ikonik bir şeyi sokağa taşımak istedim ve merhum büyük Pelé, Avanti ayakkabısını bu kadar ikonik hale getirdi. "

PUMA Ürün Sorumlusu Maria Valdes ise, "Ortaklığımız için çok heyecan verici bir başlangıç ​​oldu" dedi. “PUMA’nın geçmişine yolculuk etmek ve Rihanna’nın tarzıyla bire bir örtüşen tasarımı belirlemek için birlikte baya çalıştık. Avanti, terasta benzersiz ve ikonik bir bakış açısına sahip bir PUMA klasiğidir. Bu projenin hayata geçtiğini görmekten çok mutluyum ve önümüzdeki yılların bize neler getireceği konusunda daha da heyecanlıyım.”  Sözlerini sarfetti.


Sneaks Up

Puma X Fenty Sneaker Özellikleri


FENTY x PUMA Avanti sneaker, aslında tam anlamıyla futbol trendine bir yaklaşım tasarımıdır. Yumuşak vintage deri, kabartmalı ve baskılı altın varak ve FENTY, PUMA CAT logolu katlanır dil kullanılırken Avanti'nin kauçuk dış tabanı ve deri taban ayrıntıları, PUMA'nın futbolun derin geçmişine ve mirasına saygı duruşunda bulunuyor.

Dennis Leupold tarafından çekilen ve futbol topu üzerindeki beşgen şekli ve dikişlerden ilham alan bir set tasarımıyla ortaya çıkan ürün, Kreatif Direktör olarak Rihanna tarafından A$AP Nast, Pure, Felix Mallard'ın yanı sıra iki genç de dahil olmak üzere önemli isimlere de yer verildi.

FENTY x PUMA  Avanti koleksiyonuna ve diğer Puma sneaker modellerine Sneaks Up mağazalarından, web sitesinden ve mobil uygulamadan ulaşabilirsin.