MENÜ
KADIN ERKEK
X
Aradığın kriterlere uygun ürün bulunamadı.
Aradığın kriterlere uygun ürün bulunamadı.
İlgili Kategoriler
İlgili Markalar

Sneaks Up x Puma: 1x1 Turnuvası


Sneaks Up x Puma: 1x1 Turnuvası

Sneaks Up ve PUMA iş birliğiyle, Turkcell Basketbol Gelişim Merkezi’nde düzenlenen 1x1 sokak basketbolu turnuvası başarıyla tamamlandı.

Basketbol Gençler Ligi 4’lü Final heyecanı sürerken sahaya taşınan bu özel organizasyonda, sokak basketbolunun enerjisi ve 1v1 rekabetin saf hali yeniden deneyimlendi.


Yüzlerce başvuru arasından seçilen 12 yetenekli sporcu, gün boyunca yüksek tempolu ve çekişmeli maçlara imza attı. Turnuva ilerledikçe rekabet seviyesi belirgin şekilde yükseldi.

Cross’lar, ankle breaker’lar, hızlı ilk adımlar ve clutch basketler…
Sahada 1v1 basketbolun tüm ritmini hissettiren unutulmaz anlar yaşandı.


Alper Biçen ve Arda Biçen etkinliğin sunuculuğunu üstlenirken, Med Brodie turnuvanın hakemliğini yaptı.

Format gereği oyuncular tamamen bire bir yetenekleriyle öne çıkmak zorundaydı. Yardım savunmasının olmadığı bu sistemde her pozisyonun sorumluluğu tamamen oyunculardaydı ve bu da maçların temposunu sürekli yüksek tuttu.


Turnuva boyunca oyuncular yalnızca rakipleriyle değil, aynı zamanda baskı, tempo ve mental dayanıklılıkla da mücadele etti.

Finalde Eren Erbaş ile Ahmet Akçor karşı karşıya geldi. Baştan sona çekişmeli geçen final mücadelesinde iki oyuncu da yüksek performans sergiledi.

Kritik anlarda kontrolü elinde tutan Eren Erbaş, turnuvanın şampiyonu oldu.


Bir sonraki Sneaks Up etkinliğinde görüşmek üzere 🏀